2019-12-03 46 浏览
呢间lunch 就食得多,晚餐就第一次食,今次试左佢哋既招聘牛扒之一,美国安格斯肉眼扒,5成熟,同美式杂扒餐😋牛扒有分铁板上或者碟上,识得㨂梗系叫铁板~热辣辣上菜加上即淋既黑椒汁,真系恰到好处呢块安格斯肉眼扒既脂肪好香,好钟意食细细块连住既果个部分,软腍得黎又充满安格斯牛既味道,成块牛扒口感唔错,有薯菜,配埋餐汤同餐包,仲有餐饮。真系好饱好满足🤤🤤 另外杂扒餐方面都几有惊喜~好钟意块猪扒,好厚,肉质又够爽口,唔会好难咬,好鞋咁,仲有火腿、肠仔、牛扒,鸡翼咁,真系好大份!食肉兽至爱😍见佢地推广紧个新品 金苹果汁,功效又好似好好咁,所以加左15$换左枝黎试下,个人觉得几好似,酸酸甜甜咁,如果饮得健康咁又唔驱呀~

牛扒有分铁板上或者碟上,识得㨂梗系叫铁板~
热辣辣上菜

加上即淋既黑椒汁,真系恰到好处

安格斯肉眼扒

美式杂扒餐