比大家烧左蟹肉意粉好耐 近排又劲多蟹壳打卡posts😆谂住返office一定要试下 今次12:15去到终于有位🙊出面睇以为好细间🏠点知入面阔落舒服🇦🇺有澳洲cafe x 餐厅氛围🎇倾计同happy hour都不失为一个唔错嘅选择~3 course lunch set包汤/沙律🍰甜品 配奶啡竟然唔洗加钱😛🦀Spicy Crab Pasta ($188)Signature dish! 蟹肉几多🦀每啖都有满满蟹肉碎🤤辣辣地带d蒜粒 食落香口 整体清新唔油腻 天使面口感似中式炒米粉🤣心念念个蟹壳😚仲谂住可以同大家一样咁打卡🖤🦑Seafood Spaghetti ($178)钟意呢款多d🥰个汁mix得惹味有层次 融合左xo酱 海鲜同柠檬汁🍋意粉都al dente 海鲜有墨鱼同蚬(中size🤣) 味道有西x泰式fusion感觉 同埋只系墨汁面🍝唔会整污糟牙同嘴😛☕️Flat White除左flat white 仲可以拣latte, cappuccino 或者其他black coffee 冷热都唔洗加$🤩岩钟意咖啡味浓嘅人 对我地就有点偏苦🥗Salad and soup呢日系薯仔汤同羽衣甘蓝沙律🥗no
Spicy Crab Pasta
🦀Spicy Crab Pasta ($188)
Seafood Spaghetti
🖤🦑Seafood Spaghetti ($178)
Flat White
☕️Flat White