呢间韩式烤鸡专门店Goobne都食过好多次,系我最钟意嘅韩国烤鸡品牌之一🥰前排发现佢地系屋企附近既Airside商场开左分店,当然要试下佢,今次叫左几款野食,味道都好有惊喜🥳🍗原味无骨烤鸡同其他炸鸡店用炸粉炸唔同,佢地主打更健康既烤鸡,原只拎去烤外皮脆卜卜,油份相对较少,锁住肉汁好juicy,鸡肉嫩滑,食多几嚿都唔怕腻☺️另外仲加配左脆面包球,面包外脆内软,入面满满蒜香忌廉香口惹味,钟意食蒜既朋友仔不能错过🍞🧀UFO 芝士火锅 (无骨)邪恶度爆灯! 中间系芝士锅,未食闻落香喷喷,外围有成16件烤鸡,拣左无骨啖啖肉又多汁🍗芝士锅用左3款芝士制成,马苏里拉芝士、车打芝士同巴马臣芝士,包裹两款口味的无骨鸡肉一齐食芝味香浓但不腻,热辣辣有拉丝效果😁🥚韩式鸡蛋卷一口一滋味,加入青瓜、腌红萝卜、餐肉、海苔同芝士,鸡蛋味香浓,食落带咸香,值得一试🍳🥗凯撒沙律罗文生菜好新鲜,配上烟肉、鸡蛋、番茄仔、面包粒同巴马臣芝士好丰富,入口清脆带咸香,开胃有咬口🥓

🍗原味无骨烤鸡

🧀UFO 芝士火锅 (无骨)

🥚韩式鸡蛋卷

🥗凯撒沙律