呢间鸡煲系老字号,住元朗既人都应该都唔陌生🥰系青春回忆黎,记得我在学时期零用钱唔多… 都会希望可以同一大班同学、朋友,大吃大喝、咖喱至尊系任饮任食既唔错选择!火锅汤底有7款唔同口味选择,鸡煲亦有麻辣或者咖喱味拣,我今日试左咖喱鸡煲,[麻辣鸡煲食得多,咖喱鸡煲未食过]所以今日专程嚟食咖喱鸡煲,亦都好啱钟意食辣嘅朋友,🌶️🌶️辣度都系自己选择,我拣咗小辣,仲有至尊辣食得辣既你可以去挑战下老板话:咖哩用左巴基斯坦咖喱配方,配方得到巴借高人真传🫶🏻 传承左30年,咖喱鸡煲做得好出色,加埋佢既咖哩又几好味㖞😋咖喱味好香,啲鸡啖啖肉之余仲好滑… 全部火锅配料都好新鲜!咖喱至尊除左有得食鸡煲之外,佢仲有出名既咖喱饭,唔食鸡煲都可以试下咖哩饭… 同朋友黎食下野饮下啤酒吹下水都开心呀🥳。📍元朗凤翔路70号冠丰大厦地铺
咖喱鸡煲$158一位·任食火锅配料任饮啤酒

咖喱鸡煲$158一位