2024-11-20
凑住电力无限既小朋友, 假日最想揾到个地方可以有得食又有得玩🎪星期六我哋就带咗小朋友去屯门Hotel Cozi The Platter 食中午自助餐🍴岩晒咩都想试小小嘅我哋😆 三岁楼下免费🆓酒店餐厅设有火车主题卡座🚞小朋友一定开心🤭今期既主题系「和风韩流·滋味之旅」🇯🇵🇰🇷 野食方面有刺身、冷盘(面包蟹、螺、虾、青口)、沙律吧、热食、即煮汤面、甜品等等🍜 特别推介当中嘅面包蟹、人参鸡汤同清酒煮蚬! 岩晒海鲜控🦀 另外, 雪糕种类超级多, 有Haagen Dazs 同Movenpick多款味道🍨饮品方面,除咗有一般嘅咖啡茶果汁, 仲有而家好hit嘅手打柠檬茶🍋同罐装饮品 (有黑啤呀😚)食完野可以以半价带小朋友去位于5楼2,500平方呎嘅儿童乐园玩🎠!! 最特别系有好多🚗车车可以任揸任玩🏁伪男孩Thea同爸爸玩得超开心! 星期六日嘅优惠价钱系 $60/30分钟, 好抵🤭