2023-02-09 113 浏览
🥢是日菜式: 2 SET DINNER⭐厚切猪扒喇沙掺掺 : 汤底香浓十足 椰汁甜甜辣辣好开胃 入面有油面+粉丝+芽菜+金菇口感好丰富! 猪扒真系好厚切好软淋 成碗面我觉得都有90分以上!⭐马六无骨海南鸡饭 : 一定要选油饭~好香好出色! 无骨鸡件又爽又滑嘟嘟 ⭐跟餐小食 手工乌打 : 鱼肉加入左D秘制香料 再用蕉叶包住烹调 几特别! 五香卷 : 用腐皮包住半肥瘦猪肉 炸到非常金香酥脆 咬个阵好大声要小心D!⭐细肉骨茶 : 跟餐加配一份小既来试下 药材味浓 猪骨好正!⭐美禄哥斯拉/椰汁凉粉 : 好耐冇饮过美禄哥斯拉喇! 超正!📷餐厅氛围: 东南亚风设计 新颖 座位舒服!😋美味指数: 食物质素真系几高 马拉菜界佢都系列入好食之队 MENU又好多款 一定会翻食又翻食!

🥢是日菜式: 2 SET DINNER

⭐跟餐小食

📷餐厅氛围: 东南亚风设计 新颖 座位舒服!
2023-02-07
用餐时段