2021-07-31
今日系屯门行街,见到有间喇沙餐厅,即刻好想入去试下!望下menu,唔算好贵,只系正常餐厅价,唔会好似有啲餐厅咁加个「东南亚」/「新加坡」系头就卖成90几100蚊。咁抵食紧系要试下啦!入面装修都几靓,而且唔会坐到好逼,枱同枱之间起码有1.5米距离。呢到落单用QR code手机落单,几方便,唔洗叫staff等黎等去又落错单,唔错.扫完qr code一眼睇晒有咩食,方便快捷。今次叫左个肥牛喇沙,望落好浓味,亦超级香!喇沙入面仲有半只流心鸡蛋、豆卜,喇沙配豆卜索晒啲汁一流!肥牛份量亦超级多,比我感觉食极都仲有,真系好抵食!我仲叫左个小食拼盘,有虾饼、炸鸡翼、春卷。全部都系炸野,好香口,岩晒我呢啲肥仔。柠檬薏米水,自家制,好fresh唔会太甜太酸,食完啲浓味野饮返杯薏米水,一流!
今日系屯门行街,见到有间喇沙餐厅,即刻好想入去试下!
扫完qr code一眼睇晒有咩食,方便快捷。