2017-06-25
想揾轻食,求其揾间响附近的,呢度好黑,舖仔细细,其实系一间bar,有大餐牌,有set。两个人嚟,叫一个餐加个猪🤚🏾沙津,应该够。番茄海鲜冻汤,好清爽,劲洋葱味,都几酸下,有d印度风味,海鲜就系果粒青口🤣。钟唔钟意就真系好睇自己喜好。我唔好羊,怕果阵味,但呢度嘅好OK,佢唔酥,薯角下面仲有好多蔬菜,仲要系好味嘅添,最正系碟旁的酱汁,有牛肉汁的味道。猪手沙律个沙律系酸嘅菜丝沙律,而猪手一定一定要衬热KO块皮,好好味,切落去真系“十”一声咁脆。过左一阵已很失色,皮同肉之间有大量肥膏,连埋一齐实在食唔落,胆固醇😱。忍唔住片走晒,有半碗咁多,都好吓人,太核突,无谓影。D肉都好入味,好有油香,另附嘅酱亦系充满诚意,辣辣的烧烤酱,但其实唔点酱都已经够好味。👏🏻最后系甜品,一d都唔欺场,有伴碟嘅苹果批。放一小件入口,即时“唔(😻高8度)”一声,好冰凉,好啱食完咁多肉嘅口感。呢度只得一个后生男待应🙋🏼♂️,好勤力,不多不少的招待,但张枱真系细到烦,For饮嘢ok,食嘢只适合一人餐,乜都放唔到。另厕所在店外巷仔内,感觉很不好。最终,两个人食唔晒d嘢😐
钟唔钟意就真系好睇自己喜好。 我唔好羊,怕果阵味,但呢度嘅好OK,佢唔酥,薯角下面仲有好多蔬菜,仲要系好味嘅添,最正系碟旁的酱汁,有牛肉汁的味道。
D肉都好入味,好有油香,另附嘅酱亦系充满诚意,辣辣的烧烤酱,但其实唔点酱都已经够好味。👏🏻 最后系 甜品,一d都唔欺场,有伴碟嘅苹果批。放一小件入口,即时“唔(😻高8度)”一声,好冰凉,好啱食完咁多肉嘅口感。
最终,两个人食唔晒d嘢😐