2018-09-17
其实黎食呢间「叹甜品」食过好多次!主要系多款好食仲好可爱🐱🐱呢间甜品铺并无真猫猫 但碟上会出现喵喵图案,每只碟都系店员亲手画,每碟都唔同!So far 食过禁多次都无见过同款,少啲创意都唔得!窝夫类既甜品会附上可爱猫图案🐱如果心情唔好食甜品见到呢啲,心情会好治愈!窝夫味道都试过几款,蛋味浓郁,配料丰富!炸烧卖,基本每次黎都会叫既食物!炸到外表脆卜卜,加上椒盐粉及酸辣酱!正👍🏽每次同朋友黎食都必叫!但要小心既系,每次都系新鲜炸起,要小心热喔😃瑞士鸡翼食过两次,都好入味!连条骨都入埋味👍🏽又唔会好咸,调味刚好🤤🤤加上肉质好软淋,无雪藏味!赞饮品都做得好出色,饮左oreo曲奇奶昔!不得不赞😂曲奇味浓!钟意cream 既人士会好钟意呢杯野!仲叫左芒果小丸子!小丸子烟韧有咬口😋将芒果打成蓉奇埋芒果粒,成个甜品好浓既芒果味😋食得好开心😃整体黎讲,食物系好好食,唔系我都唔会食禁多次啦😏只系环境有待改善,我明白香港寸金尺土,但坐位真系好逼近,呢方面不太好之外,店员都好友善!有次生日同朋友庆祝食甜品就黎左呢间,明明阻住左收铺都无赶我地走仲好友善禁招呼!呢种待客之道唔系度度地方都有👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽