门口两排吊饰就好似欢迎紧我咁😻入面好和风,仲可以放块帘落黎隐私度好高🩷牛柳同洋葱份量好多!捞埋流心蛋食好滑😍烧汁味道啱啱好,加埋啲麻油味好香~牛柳好厚但好腍,性价比高!生蚝好大只!芝士极多而且仲可以拉丝🤩好邪恶啊!!烧蚝内冇食到蚝壳,亦冇腥味👍🏻超中意佢嘅焦糖鹅肝寿司!!我以为系淋焦糖酱,原来系喺面头烧焦糖🥹焦糖烧到脆卜卜,加埋又香又浓郁嘅鹅肝鲜味超级满足!好特别,一试难忘🥹拖罗忠粉表示大拖罗实在系太好食喇,超鲜超肥美,入口即溶好有日本嘅水准😭食完好感动中拖罗同大拖罗油脂劲丰富!三个丼饭吓亲我,谂住分开三碗饭会好细碗,点知好满比相像中大碗,难怪可以叫少饭😂吞拿鱼腩蓉加埋鹌鹑蛋黄食好滑好香啊~鱼蓉份量极多,捞完成个饭变左粉红色🩷油脂味好重!中间海胆丼海胆份量好多而且好鲜,三文鱼籽脆卜卜,食完真系好满足好饱🤣
门口两排吊饰就好似欢迎紧我咁😻
入面好和风,仲可以放块帘落黎隐私度好高🩷
烧汁牛柳饭配温泉蛋

芝士烧生蚝

生蚝好大只!芝士极多而且仲可以拉丝🤩好邪恶啊!!
烧蚝内冇食到蚝壳,亦冇腥味👍🏻
鱼一焦糖鹅肝寿司

拖罗寿司四点盛

中拖罗同大拖罗油脂劲丰富!
极上三品御膳

烧汁牛柳饭配温泉蛋