2022-12-08 475 浏览
我而家系一路食住个红酒牛腩汤饭一路打呢个食评!(点解叫汤饭?稍后解释)19:48 落单叫「窝蛋牛肉煲仔饭」19:52 加咗个冻柠茶走甜20:10 差唔多成半个钟,周边迟过我嘅都有得食,仲要系煲仔饭,我催单一分钟后,嚟喇,打开盖,㶶咗啲,打埋只蛋落去,闻多两下,唔对路,㶶到接受唔到!叫楼面换。楼面话要等多半个钟!黐线!我仲同你等?立即换过第二样啦!叫「滑蛋叉烧饭」,冇!(但隔离枱食紧㖞!问佢,佢话系牛肉㖞!)最后叫咗个红酒牛腩饭,20:12落单。两分钟左右到咗,一半𩠌一半饭,啲汁系多到浸住个饭!我因为赶时间,都要快快手食咗佢走!我好少对楼面黑面,但呢间光荣真系差到我全程黑住块面食呢餐饭!唔该你哋检讨下你哋啲服务态度!唔想serve我嘅早讲啦!系呀!我系坐收银旁边著格仔恤衫𠮶个呀!咁钟意serve靓女嘛?我成全你哋啰!永久Blacklist你哋呀!

19:48 落单叫「窝蛋牛肉煲仔饭」

19:52 加咗个冻柠茶走甜