2020-07-27
已经收藏咗依间好耐今日终于有机会试舖头装饰布置好日式 令人感觉舒服干净店员服务超好👍🏻劲有礼貌 服务周到 又会同你倾计因为已经3:xx 所以只能食tea但系选择一样多仲有页系小食 不过冇影专程黎试瀑布阔面 就当然叫个鲣鱼叉烧瀑布阔面 ($52)附送面豉汤 个汤都唔错 好浓味 开味蕾卖相正常 (未睇到啲面𠮶阵)见到面之后就好吸引😍汤底一流👍🏻唔系味精味道 咸得黎又唔会好浓除咗鲣鱼味 啲葱都好香🥚至于半熟蛋 虽然我个蛋黄熟咗少少 唔完全流心 但系外面好食 食到卤水味 好入味😋🍥鱼片同豆腐就一般🥩叉烧系半肥瘦 真系有2层 好分明 瘦嘅部分好食 入口松化 至于肥膏部分就劲软淋淋 不过我个人唔钟意食肥膏🙈所以好见人见智🍜至于灵魂所在嘅瀑布阔面食第一口 超惊喜‼️超级烟韧弹牙 差唔多系食过最有嚼劲嘅面仲好软滑添 一落食 食到’suud suud’ 声 然后滑到夹唔著😂好玩又好食食完一块超想继续食 真系要食过先明有几好食可惜面唔算多 可能系tea嘅份量?又或者依啲就系食少少嘅滋味😆-整体感觉好好虽然份量少咗啲 但系其他全部都好真系超推介依个面👍🏻而且我真系好欣赏店员服务一来好黄💛二来真系超Nice 埋
今日终于有机会试
舖头装饰布置好日式 令人感觉舒服干净
店员服务超好👍🏻劲有礼貌 服务周到 又会同你倾计
因为已经3:xx 所以只能食tea
但系选择一样多
仲有页系小食 不过冇影
专程黎试瀑布阔面 就当然叫个
鲣鱼叉烧瀑布阔面 ($52)
附送面豉汤 个汤都唔错 好浓味 开味蕾
卖相正常 (未睇到啲面𠮶阵)
见到面之后就好吸引😍
而且我真系好欣赏店员服务
一来好黄💛二来真系超Nice
埋单同我倾计问我系咪食唔到啲面😂然后话可以边食边玩
其他食客会主动俾tips 话唔洗找
要支持吓依间实力派黄色小店啊!