2024-06-21
喺门口就已经闻到和牛嘅香味,知道今晚我有口福啦!我哋四五个朋友,坐得都舒服❣️Dinner Omakase $980❣️。阅读过个名就已经好期待,嚟左呢间当然要试下和牛的各种变化!每一口被调教得刚刚好!❣️小田和牛炭烧昆布生牛肉片❣️。昆布生牛肉片聼到已经觉得几有创意,见到面前炭烧嘅和牛,我就知今晚得啦!滋味一咬即溶,够醇厚,直奔味蕾,要趁热食!🥳❣️自家制番茄肉酱小田和牛汉堡❣️,一见就相当吸引!和牛肉扎实掂,又滋味,再配番茄肉酱,刺激味蕾,唔食都对唔住自己!❣️小田和牛寿喜烧配日本第一Kodawari蛋❣️。米饭和牛同埋滑蛋,系咁简单,但每一口都满满惊喜!饭香和牛香蛋香,唔够我哋描绘佢有几好味!必食㖞!🔥❣️和牛寿司❣️。一啖一啖嘅和牛配上独特嘅寿司饭,再加上珍贵嘅海胆,食后回甘!❤️🔥「和牛割烹小田」,绝对必试!!餐厅服务态度好,一定下次再来!💖
❣️和牛 寿司❣️。一啖一啖嘅和牛配上独特嘅寿司饭,再加上珍贵嘅海胆,食后回甘!❤️🔥