2025-01-27 0 浏览
【尖沙咀回味无穷嘅日式料理😋割烹 橹杏】-😋盐烧天草大王鸡全翼🍗鸡翼外皮已经烧得焦香,脆卜卜嘅口感但系入面嘅鸡肉仲保持住丰富肉汁🤤简单又精致嘅调味,恰到好处咁提升咗鸡肉嘅原味,微微嘅烟熏香味更加令人胃口大增💯-😋特制熊本黑毛和牛『和王』及北海道猪扒🥩黑毛和牛本身肉质已经好高质!用咗油炸嘅烹调方式,金黄酥脆,入面嘅肉质柔嫩但唔油腻🤩食落去就即刻溶化,加上黑毛和牛本身就有浓郁嘅肉香味,超级正啊!北海道猪扒都好正啊,一点异味都冇反而带住少少甜味,简单嘅调味已经激发出咗佢本身嘅香味🤤-😋极味寿司🍣拖罗:肥美嘅拖罗鱼肉肉质柔软,一啖咬落去满满嘅油脂香🥹超新鲜~牡丹海老:海老肉质弹性十足,鲜嫩而且味道甘甜🤤海胆:雪糕口感嘅海胆,超钟意佢喺我嘴里面溶化嘅顺滑感😘-😋烧牛舌扒👅鲜嫩嘅牛舌经过烧烤之后外焦里嫩嘅,肉质仲好鲜嫩多汁感😍切得薄厚适中嘅牛舌咬落去特别有嚼劲,微焦嘅外壳为牛舌带来一股烟熏香味,七分熟仲令牛舌味道同口感更加清爽唔油腻😋-😋炭烧自家制烟肉🥓我哋仲点咗餐厅自家制嘅烟肉,炭烧味道好浓烈,油脂已经逼晒出嚟,金黄色泽超级吸引!每一啖肉都丰腴多汁,嚼劲十足😋
【尖沙咀回味无穷嘅日式料理😋割烹 橹杏】

😋盐烧天草大王鸡全翼🍗

😋特制熊本黑毛和牛『和王』及北海道猪扒🥩

😋极味寿司🍣
牡丹海老:海老肉质弹性十足,鲜嫩而且味道甘甜🤤
海胆:雪糕口感嘅海胆,超钟意佢喺我嘴里面溶化嘅顺滑感😘

😋烧牛舌扒👅

😋炭烧自家制烟肉🥓