2023-02-25 419 浏览
帮衬过好多间分店,新开TKO店都食过1次,今次第2次,不过无回头了话说想食,所以打电话去book位,5大1bb.要bb櫈。 但接电话个个话无咩人唔洗book, 净系mark低会有5大1小唔洗留电话屋企人到左先,佢安排左中间梳化位(放唔到bb櫈),屋企人冇为意坐低咗到我到嘅时候大约7点半(未嗌嘢食),我即刻同店员讲我需要bb櫈,佢(后生四眼仔)即刻黑哂面但都有帮我安排转枱。当时间餐厅七成满,我哋五个大人一个BB,佢安排一张四人枱俾我。明明外边仲有空位,而我隔离张四人枱冇人坐嘅。不过因为我都惊转头会有人所以我哋都照坐之后我哋嗌完嘢食,张枱放完两碟根本已经唔够位放。同埋当时餐厅已经走咁啲人(得返6成到),所以都礼貌地问佢可唔可以拍埋张枱俾我哋。𠮶个四眼店员㶶㶶哋面咁同我讲:「你哋5个人坐8人枱我会俾人话㗎,不过而家都冇乜人就拍卑你」虽然其他店员都好好礼貌,但为免受气冇下次!

虽然其他店员都好好礼貌,但为免受气冇下次!