2014-02-02
味道:咕噜肉- 味道好,不过肉少肥多杏汁猪肺汤-好饮嘅, 但得阵杏仁味椒盐九肚鱼-成晚最好食嘅一碟,新鲜热辣辣,又唔油,味道啱啱好。红烧元蹄- 肉爽又滑,几好。芝士虾球伊面- 味道浓郁,但面太淋。一品煲 - 普通,唔太合我口味。肉饼- 颜色好红,搞到我地个个都唔知佢系咪熟哂。呢碟落咗劲多面粉,所以向老板投诉下,佢就试咗d都认同.就offer俾另外一碟𩠌我地,但我地decline 咗。最后送咗两盘自家制芋头糕俾我地。海鲜杂菜煲- 好大盘。味道有d 斋,不过ok la。送嘅芋头糕好好食,虽然料唔太多,但胜在芋头够味够粉。环境/卫生及服务:一早打咗去book 枱,但系都等咗成个钟先有枱坐。 临走前见到天花上面有只猫, 吓死人!即刻有d不安,又开始质疑卫生方面嘅问题。不过服务真系几好,佢地咁忙都可以笑脸迎人,值得欣赏。之后老板见我地话肉饼唔太惦,都肯转其他嘢俾我地,只可惜我地太饱就拒绝咗,佢就送咗一底萝卜糕同一底芋头糕俾我地拎返去,都几识做。Final Verdict:以前食lunch都黎过几次,觉得佢又大碟又抵,但今次见到只猫喺上面,都有d怕,未必会再去lu ~
咕噜肉- 味道好,不过肉少肥多 杏汁猪肺汤-好饮嘅, 但得阵杏仁味 椒盐九肚鱼-成晚最好食嘅一碟,新鲜热辣辣,又唔油,味道啱啱好。 红烧元蹄- 肉爽又滑,几好。 芝士虾球伊面- 味道浓郁,但面太淋。 一品煲 - 普通,唔太合我口味。 肉饼- 颜色好红,搞到我地个个都唔知佢系咪熟哂。呢碟落咗劲多面粉,所以向老板投诉下,佢就试咗d都认同.就offer俾另外一碟𩠌我地,但我地decline 咗。最后送咗两盘自家制芋头糕俾我地。 海鲜杂菜煲- 好大盘。味道有d 斋,不过ok la。 送嘅芋头糕好好食,虽然料唔太多,但胜在芋头够味够粉。 环境/卫生及服务:
Final Verdict: