买咗个团购$998顶级吞拿鱼套餐,里面包括1.吞拿鱼沙律、2.吞拿鱼腩薄脆、3.刺身: (吞拿鱼腩、吞拿鱼背、香葱吞拿鱼溶、长竽伴吞拿鱼)、4.天扶良: (吞拿鱼紫苏叶、吞拿鱼溶紫菜卷)、5.汁物: (吞拿鱼肉丸赤面豉汤)、6.寿司: (吞拿鱼酱油渎寿司、火炙吞拿鱼寿司)、7.两杯木盒清酒。吞拿鱼腩锅巴卖相唔错,但系最失败系锅巴太脆口啦! 脆口嘅感觉令我过份集中喺嘴嚼而差哟忘记咗吞拿鱼腩嘅味道,只有分开嚟食先可以食到香葱吞拿鱼腩溶嘅鲜味; 另外,薄薄嘅吞拿鱼紫苏叶好芳香脆口,又唔油腻,可惜里面块吞拿鱼好似罐头吞拿鱼𠮶种口感同味道; 清洒杯用嚟摆设都仲可以,要嚟饮就好易会出现类似下巴流水嘅情况 ;另外,散叫嘅牛脷几厚切亦都好稔爽,感觉好似放咗条脷喺个口里面; 而另叫嘅北海道带子好鲜甜但比一般连销店嘅北海道带子体积细块; 软壳蟹手卷啲料包括 软壳蟹、沙律汁同埋牛油果,算系足料,但价钱同味道都平唔过同啲料多过佢嘅元气寿司咁好食。特别一提,呢度话哂都系高级食府,侍应零笑容都算,待客嘅态度有啲睇唔起你嘅感觉,唔知系咪同我嚟呢度食团购餐有关,食咁多次团购唯独呢间嘢比我有呢种感觉,真系想同你地老板

酒。

忘记咗吞拿鱼腩嘅味道

; 清洒杯用嚟

摆设都仲可以,要嚟饮就好易会出现类似下巴流水嘅情况
;另外,散叫嘅牛脷几厚切亦都好稔爽,

感觉好似放咗条脷喺个口里面

料多过佢嘅元气寿司咁好食

同我嚟呢度食团购餐有关,食咁多次团购唯独呢间嘢比我有呢种感觉,真系想同你地老板讲,话哂

我都系食你地团购最贵个套餐,又有散叫你地其它食物,对你地啲女侍应冷淡态度留下好深刻印像,

必定NO NEXT TIME

吞拿鱼紫苏叶、吞拿鱼溶紫菜卷
吞拿鱼肉丸赤面豉汤
烧牛脷
北海道带子寿司
  • 天扶良:吞拿鱼溶紫菜卷、香葱吞拿鱼溶、长竽伴吞拿鱼、牛脷