2024-12-09
又到圣诞又到 #圣诞 🎄~呢间炸鸡店曾经喺尖沙咀食过,同妈咪喺附近商场行街,见到呢间炸鸡店即刻想encore,两母女就嚟过炸鸡chill time🍗🍖 🍽️ Chill with Chicken & ADA嚟得名牌炸鸡店食韩国野当然一定要试吓佢哋嘅韩国炸鸡啦😆🍗我哋一坐低就见到呢一个炸鸡set减咗价,好吸引,可以叫两款口味炸鸡+杂锦脆薯同两杯梳打🤤因为成日都食到甜酸韩式炸鸡😍梳打水都好特别,有梅味嘅梳打水🍸正正!今次我哋叫咗粟米同埋炸紫菜味嘅炸鸡,冇汁嘅炸鸡依然系出色,啲炸鸡又外脆内有肉汁真系超级好食,Corn so amazing🌽真系炸鸡如名,特别得来又好味🤤下次一定会再食!🍽️ 杂锦炸薯套餐仲包咗一大半嘅杂锦炸薯,好多芝士洒在面上,有各种唔同类型嘅炸薯条,有原只薯条🍟薯角同埋薯格,真系食完都饱晒,晚餐都唔使食😂
🍽️ Chill with Chicken & ADA
🍽️ 杂锦炸薯