2023-12-16
放题有试过 就系无试过成班朋友包场食好西🥳今次咁多位志同道合嘅朋友聚首一堂 老板厨师们都好好人 多次加单都咁欢迎地做到最后一刻 仲叫我地点歌唱k 气氛几正🥳红磡石门都有分店!!$308up 加一 🎉晚市任饮任食2️⃣小时❗👯♂️10人就包得场啦👯♀️✢ 香煎鸭胸黑松露忌廉意大利饭✢ 香煎日本带子海虾黑松露忌廉意大利面✢ 香草烤纽西兰羊架✢ 加拿大 AAA+ 西冷牛扒✢ 黑松露双重芝士蘑菇牛肉汉堡✢ 烟三文鱼醋油沙律✢ 小食拼盘洋葱圈薯格鱼手指✢ 黑醋蜜糖鸡翼 由沙律前菜起都大大碟唔hea 黑醋蜜糖鸡翼调味刚好🤭酱汁仲有少牵丝效果 小食拼盘大大份好正☺薯格外脆内烟韧 鱼手指入面嘅嫰滑鱼肉系我追求的🥰主食啲摆盘装饰都极有心机!risotto满满黑松露味又creamy 意粉啲海虾真系靓野弹口呀🤤Burger好好地比我地打完卡再分开几份共享 整体性好高 一啖咬落双层牛肉好鬼正 重中之重嘅羊架、西冷慢工出细货 每块都大过手掌真材实料!好少任食有包哂种种西餐肉扒主食等 包场服务更显待客之道❤
$308up 加一 🎉晚市任饮任食2️⃣小时❗
👯♂️10人就包得场啦👯♀️