呢间舖满满工业风,好适合嚟倾偈或者一边饮咖啡一边工作~好好坐DOZY BRUNCH 法兰克福肠、纽伦堡肠、炒蛋、烧大啡菇、烧番茄、 沙律菜、 法兰克福肠好香,弹牙咬口、 加上烧过嘅大啡菇同烤过嘅蕃茄、 口感酸甜开胃😍 沙律菜平衡口感,令人唔会觉得太腻。最后配上热辣辣嘅多士、 脆香好味🤤🤤北角限定全素意粉,呢个系北角分店嘅限定餐☺️睇佢其貌不扬,但系味道令人惊喜❗️🍹Gee Gee Gat Gat呢个名字好特别❗️广东话嘅意思是叽叽趷趷😂呢杯特色饮品系咖啡基底再加入山楂、洛神花、话梅元素。饮之前用肉桂条搅拌均匀。饮起来好清爽。跟咖啡亦好搭,都几意外。仲有一啲放狗嘅街坊,来饮杯咖啡,同店员倾偈。店员仲会喂狗狗一啲零食🥰好有爱🤩最后点左一件豆腐芝士蛋糕,口感几特别,好似豆腐花😂豆腐味好浓,同芝士味好搭🤤呢度确实系与好友度过一个闲暇嘅周末,或者享受自己时光嘅好去处。

🍹Gee Gee Gat Gat

2024-06-08