2021-11-25
我们成日介绍西餐,但主打地中海菜就比较少。环境气氛较有情调,系宁静简约嘅地方。🦐🐟海鲜拼盘串烧$188+伴碟:🍆地中海茄子泥$60食店嘅招牌菜,造型系用大型串烧呈现,几有特色。有三文鱼、吞拿鱼、大虾,三文鱼同吞拿鱼外皮烤得香口,,内里仍鲜嫩,布满鱼油香。同时有蔬菜中和,例如:洋葱、红椒同青椒,青椒辣味十足,串烧下面仲有皮塔饼,可以加上水牛城辣椒酱同烧烤酱,更加惹味。另外,茄子泥软滑,唔会好重茄子味,有啲似薯蓉,几好味。🍛烤鸭意大利饭$145浓郁忌廉汁配上软硬适中嘅意大利饭,几滋味。烤鸭口感比较似烟鸭胸肉。食西餐唔少得饮Mocktail , 我哋叫咗🍷Dijango $8(Raspberry|lemonade)莓味突出,甜酸度适中。🍹Apple Crumble $88(Apple|Cinimon|Pineapple juice|Lemon)甜味可口,带少少酸。
🦐🐟海鲜拼盘串烧$188+伴碟:🍆地中海茄子泥$60
食店嘅招牌菜,造型系用大型串烧呈现,几有特色。有三文鱼、吞拿鱼、大虾,三文鱼同吞拿鱼外皮烤得香口,,内里仍鲜嫩,布满鱼油香。同时有蔬菜中和,例如:洋葱、红椒同青椒,青椒辣味十足,串烧下面仲有皮塔饼,可以加上水牛城辣椒酱同烧烤酱,更加惹味。 另外,茄子泥软滑,唔会好重茄子味,有啲似薯蓉,几好味。
🍛烤鸭意大利饭$145