4天前 0 浏览
提起韩国菜,除咗味道之外,成个气氛都好重要。佐敦文英街呢个韩式餐厅星星 Pho Cha就啱晒啦~ 款式超多选择,好多地道菜式。环境都超韩,墙身贴满K-pop idol 同埋播住music show!!! 上菜前都唔少得泡菜同小菜s锅物- 土豆猪骨汤非常足料,用韩式辣酱汤撘配大猪骨、土豆,蔬菜烹制。足足4-5 大旧,啖啖肉超满足!汤唔会好辣,入落好舒服添,仲可以加汤。辣炒八爪鱼韩式甜辣酱炒海鲜八爪鱼,甜辣甜辣非常惹味~入面亦都加上爽口蔬菜,增加口感。如果觉得浓味不彷撘配埋旁边嘅面,捞埋一齐食亦都唔错😌!芝士泡菜炒饭重口味必选!极量邪恶芝士🧀捞埋炒饭一齐,滋味double up! 每一啖都系幸福嘅感觉。而且仲系用铁板上,热辣辣好正👍🏼

锅物- 土豆猪骨汤

辣炒八爪鱼