2006-10-22
很久没来帮衬,在星期五晚这个周围是人的晚上,选择在香港仔这间不太显眼的印度餐厅渡过我的happy friday night。中午是有set lunch的,三十几到四十几元。第一次来吃晚饭,order了二人餐,因为二人餐虽然不可以全都选自menu内,但仍有很多选择,而且包两杯饮品呢,食辣野怎可以缺少。二人set dinner包一个前菜(小食)、两个咖哩其中一个要是蔬菜的,一个nann,一个印度白饭,两杯饮品。个set dinner还有薄脆送的,重点系佢一色四款酱汁真系好好味,尤其绿色果种,酸酸少辣的,正。水不停加,食到中途佢必定会问你好吃不好吃,如果不好吃你可以直说,上次我说太辣了一点,今次说太咸了一点,佢地都帮我们用d raw 既咖哩汁再煮了一遍,都系果句,加了汁就并非原味,唔加好d,不过今次叫了那个菠菜芝士同咖哩羊就真系咸左dddddd。个nann本身只可以原味,俾我地lur到可以免费变芝士nann,佢侍应可以话事咁犀利既~~~~~~~ 饮品叫了芒果yogurt(唔冻既?可能唔记得落冰)同埋soda,soda几清几好味 !最后系食唔晒要拎走既。
最后系食唔晒要拎走既。