今日同朋友行街行到攰, 行行下k11经过呢间餐厅,见到餐牌啲嘢食好似几吸引,价钱亦都唔算贵,平均样样食物都系几十蚊,见到入面啲枱凳都好似坐得好阔落,于是就决定入去试下,四个人佢畀左张大卡位我哋,椅背好高好阔落,野食都系一般西餐厅既野食,但系佢最特别系啲意粉分左有大碟装同细碟装叫,如果人少少又想试多啲唔同既野就可以叫细碟装,不过我哋四个人当然样样叫晒大碟装啦, 沙律几好食,我哋叫咗个凯撒沙律 ,沙律上面有少少醋,蔬菜同配料都几新鲜几,几好味,于事就加多个三文鱼芝士粒,三文鱼好新鲜, 原来三文鱼配芝士一齐食个味道系咁特别同咁好食 ,蚬肉意粉啲蚬虽然唔系好大只,但系好干净系清甜嘅,但系个人就比较钟意蚝肉露笋意粉多啲 ,碟意粉落枱𠮶时好似冇咩豪咁,点知一路食发现原来意粉入面系有好多豪,差唔多有十只,我地另外仲叫咗一份肉眼扒,三成熟,不过可能因为块扒比较薄,所以一煎就好易熟,黎到嘅时候个感觉大约系五成熟,一半生一半熟,不过味道唔错,肉质唔会觉得鞋 ,一路食都有啲肉汁,块扒嘅肉味亦都几浓唔错唔错,尖沙咀区呢个价钱呢个质素,我朋友饮左杯奇异果特饮,我就叫左杯朱古力茶,奇异果特饮啲奇异果应该有浸过糖水所以唔会酸,有啲薄荷叶系入面几清新,朱古力茶好特别,闻落好浓朱古力味,但系饮落唔会甜,第一次饮感觉好特别好得意,而且所有野食同野饮价钱都合理,所以呢间餐厅绝对可以encore