2023-01-15
去东涌行完街,肚饿揾地方医肚,难得茶木唔使排队就梗系入去试吓啦!地方宽敞,坐得舒适,服务员嘅态度亦都好好。都有一段时间冇理,今次我哋叫咗一个二人餐!有小食、主食同埋嘢饮!我哋叫咗茶渍三文鱼饭,第一次时!感觉好清新,一啲都唔腻,打破咗台湾嘢剩系得煎炸嘅感觉!食得出佢个茶系配咗啲鱼汤,加埋脆卜卜,虾米目鱼,感觉好新鲜!唔错唔错!另外一款主食嗌咗带子意粉,配埋红腰豆青豆仲有个汁都几creamy ! 份量适中!如果再多几粒带子就好了最后带咗两款甜品,食甜品真系有第二个肚!嗌咗鲜芒吉士窝夫!呢个一定要食一定要食!即叫即做热辣辣,芒果好甜!正!另外就叫咗一个王牌草莓香草蜜糖砖块,雪糕好大球!配埋香甜脆卜卜嘅多士,呢个甜品真系好耐冇食过啦!我哋竟然全部食得晒,真系好饱!
草莓香草蜜糖砖块