(10分为满分:🌕)味道:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌗🌑🌑🌑牛舌芯套餐($176)二重牛舌套餐($156)其实2个餐都会有牛舌芯,二种个个就会有埋牛舌尖😁2样都系厚切所以食食下都几饱肚,但唔知系未煮到熟晒定佢本身个质地系咁,有啲位置都好难咬开,食得有少少辛苦🫣🫣饭就唔系正宗珍珠米,,其中一个加钱转左牛舌筋饭,不过就唔算话好特别🤨🤨所以觉得整体上就不过不失,会prefer土瓜环食开个间多啲🫣🫣😂😂价钱:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌗🌑🌑🌑价钱比系土瓜环我地食开个间牛舌就平啲啲,但如果计深水埗呢个地方黎讲就觉得唔算特别平,份量黎讲可能再多啲啲牛舌/配菜会再高啲性价比🧐交通:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑系正黄金电脑广场附近,一定唔会揾唔到呢间铺头,而家附近都好附糖水舖,岩晒同朋友食完再食埋糖水倾多阵先返屋企🤪今次因为唔知可以泊边就泊左石峡尾邨,都要行5-10分钟先到,但算系相对平啲又会泊到位既停车场🫣🫣环境:🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑🌑🌑铺头既位非常细,张枱基本上都系岩岩放到个餐,同隔离枱既人要痴到好近咁食,坐得非常唔舒服🫣🫣的位其实都等好耐,等到一半其实系想走人,但又唔知附近有咩好食所以我后都等埋落去😂😂性价比:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌗🌑🌑🌑牛舌
(10分为满分:🌕)
味道:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌗🌑🌑🌑
牛舌芯套餐($176)
二重牛舌套餐($156)
价钱:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌗🌑🌑🌑
交通:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑

环境:🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑🌑🌑

性价比:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌗🌑🌑🌑
牛舌既质素都中规中矩,价钱可接受,但系坐得唔太舒服同要等比较耐,所以可能未必会特登再去食一次🫣🫣🫣