2020-05-31 194 浏览
之前见到中环新开左呢一间茶室好似几靓咁 就决定嚟呢度试吓😈我觉得佢啲嘢食都几精致 而且个环境真系几正 劲文青风 不过亦都系因为佢咁文青 呢度比较静 讲嘢会有少少拘谨 不过都OK嘅😎·冷抹茶荞麦面套餐$98呢一个餐系跟一个荞麦面 一个玉子烧同埋一杯嘢饮 个荞麦面我觉得都几好食 系真系有淡淡既抹茶味 食落好舒服😌而且个口感都煮得啱啱好 个玉子烧就偏甜少少 但系都ok既 佢跟𠮶个白牡丹茶都好饮嘅 不过我就觉得佢散嗌嘅话一杯好似都要40几蚊 咁就有啲贵 可能跟餐坐系度慢慢叹会开心啲🥳·茶渍饭套餐 (2款配菜+1茶冻+1茶饮)$158呢个我就觉得一般啲啦 可能因为我哋拣个个味既原因🙊因为我哋唔知咩系白鱼 所以我哋就拣咗鸡丝牛蒡🤣点知佢个味系出到不得了 要食好几啖先适应到 不过食食吓都OK嘅 之后配菜方面我哋就拣咗饺子同埋菠菜 个饺子系热辣辣煎起既 都唔错🥟个菠菜就有啲搞笑 因为佢系甜既 食落有少少违和感😂😂·📍中环云咸街36-38号云庆楼地舖
冷抹茶荞麦面套餐$98
冷抹茶荞麦面套餐