2022-07-04
一入舖头坐底无耐, 啲阿姐就因为自己放假顶更嘅问题, 当仲喺度嘈交, 自己人造成自己既食店环境, 滋扰番自己嘅客人呢样嘢都唔系最紧要###叫碗薯粉落单已经亲身出去同佢讲, 走花生;碗嘢仲系嚟到有花生,(佢完全冇谂过有啲人个身体对花生有敏感,落咗花生系会令到呼吸困难) 净系讲句对唔住就行咗去!###啲薯粉又实又硬, 啲颜色煮仲要完唔系透明㗎, 系实色嘅, 好似过期咁。(平时食开𠮶啲系会有啲透明, 口感烟烟韧韧架嘛)跟住阿姐见到我唔食呢粉, 就叫我下次嗌另外一种粉啦! 完全冇理会过我同佢讲, 啲粉出现左嘅问题 (我心谂你啲粉, 都唔知系咪有问题)###𠮶啲酸菜, 全部都系酸菜头嚟嘅一嚿一嚿硬刮刮, 你见到都唔会食啰最差嘅一样嘢系, 明明有安心出行, 计住嘥时间, 坐唔够半个钟就赶人走;一个钟都未有就即刻要走!如果你系有咁嘅规定, 唔该你一早贴张纸出嚟个舖头度啦。写明食一碗嘢,限时几多分钟!唔使旨意有下次,一间需要BLACKLIST既舖头!
呢样嘢都唔系最紧要
###叫碗薯粉
###𠮶啲酸菜, 全部都系酸菜头嚟嘅
一嚿一嚿硬刮刮, 你见到都唔会食啰
唔使旨意有下次,一间需要BLACKLIST既舖头!