2023-08-17 1500 浏览
在接待处看不见任何筹号机,便向接待处职员表示两位,职员匆匆忙忙叫我地自己㩒飞,望左好耐攞飞系部iPad,萤幕仲要系向职员果边,并唔系向客人。进入餐厅眼见有多张餐枱,并不明白为何要等位😪坐底餐厅说明是自助下单,但职员并无任何QR code给予我们,然后想揾个职员都系甚艰难😢揾到职员之后佢问我地饮咩茶,我地问有咩茶选择,佢竟然用普通话答,听到我怀疑人生🤯跟住20:35落左5样野都可以漏单2样,20:55问佢可否帮我地跟跟单,佢反问我地争咩,讲完佢回覆制作需时,甘我地再等,21:00佢问我地要唔要加甜品,我话𩠌都未齐食咩甜品,佢先再帮我追单,然后我偷听到有职员讲入面厨房收唔到order,明明漏单仲系度扮野,最后追单2野只黎1样,我地决定唔等取消走人。奉劝大家唔好去呢度食,服务质素食物质素极差,仲要收服务费,简直不合理!