2023-04-03
油尖旺区一带一向都好多Cafe,今次嚟到庙街到访水泥风装修嘅特色型格Cafe~叫咗个全日早餐同埋热朱古力☕️ 小店喺街角corner位,店舖面积唔算大但系装修有型有格,设有高枱櫈同埋正常座位,半落地玻璃设计令到有啲阳光☀️可以透入嚟,感觉舒适☺️ 感觉上一个人都可以去,过一个𝙘𝙝𝙞𝙡𝙡 𝙘𝙝𝙞𝙡𝙡 哋嘅下午All day breakfast 最中意食全日早餐😇 总系觉得食ADB有一种好chillchill嘅感觉。呢份早餐有煎肠仔、烟肉、炒滑蛋、大啡菇、脆身嘅多士、沙律菜、煎蕃茄。值得一赞嘅系整体质素唔错,亦都相当丰富!🍽 欣赏佢嘅大啡菇够多汁同埋炒蛋好滑,其他配料都唔系hea做,有态😋热朱古力小店饮料嘅选择都几多,有唔同嘅手调咖啡☕️ 事关小编唔系系太饮咖啡所以就叫咗杯朱古力,拉花好靓好吸睛😇 甜甜哋配早餐一流~整体来讲食物质素认真唔错,定价都合理,如果想揾个地方坐低倾吓计呢间小店一个好选择 🤍 听讲呢度嘅甜品都好高质,下次一定要试😍
All day breakfast
热朱古力