2023-12-20
中环闹市竟然有一间咁开扬同装修型格嘅cafe🤩🤩 主打嘅嘢饮仲要系非常高质😍 餐厅装修型格,水泥风,楼底一啲都唔低,空间咁十足👍 我劲钟意佢个天花设计,好有心思。 餐厅嘅室内同室外比例系一比一,而家个天气其实最好坐室外,但我太欣赏餐厅嘅装修喇,所以选择坐在室内😆🌟Coffin Milk PunchCold Brew加上菠萝,椰子,蜜糖,柑橘及豆奶, 咖啡质量好配埋其他味道,令到呢杯signature特饮更加清新有层次👍🌟Alice's WonderlandVodka配上白兔糖, 再加上焦糖苹果博士茶,柠檬汁及梨。 劲钟意呢一杯啰,整体好平衡, 饮到尾甜味比较出,白兔糖嘅甜其实几适合做特调,推介👍🌟Fried Calamari With Salty Lemon Tea Sauce鱿鱼即点即炸,非常新鲜😍 仲配埋特制嘅柠檬茶酱,上面仲有咸柠檬碎,呢个配搭好新鲜,完全解除咗炸物嘅油腻感👍餐厅除咗小食其实仲有主食,睇到个menu啲卖相都唔错,但最不能错过嘅一定系佢啲cocktail同埋signature drinks, 记得收藏好,到时喺中环行街想饮杯野,<in depth>绝
🌟Coffin Milk Punch
🌟Alice's Wonderland
餐厅除咗小食其实仲有主食,睇到个menu啲卖相都唔错,但最不能错过嘅一定系佢啲cocktail同埋signature drinks, 记得收藏好,到时喺中环行街想饮杯野,<in depth>绝对系一个好选择😎