2023-11-21
小朋友跳舞之前同佢食少少嘢先,好靓㖞个装修好有欧陆风情入去坐下先😁😁😁个餐牌都好多选择仲有brunch食㖞试下先,小朋友就梗系食午餐啦😋😋两个餐都可以加4蚊有个柚子醋田园沙律或者系是日餐汤,或者加6蚊黑松露忌廉汤添呀😍,🍅蕃茄汤细细杯好香蕃茄味好fresh㗎😋柚子醋田园沙律🥗好清新🥚🍄黑松露炒蛋加酸种包再原条吉列鱼柳, 鱼柳卜卜入面劲嫩滑多汁, Woo第一次食酸种面包又几好味㖞😋上面有好大块嘅黑松露炒蛋好juicy好滑😋 法国边豆同炒嘢菌好好味呢个菜‘’好‘’正“ 👍👍仲有个扒蕃茄🍅好甜好多汁㗎😋😋大满足呀💯炭烧牛扒烧汁意粉, 要咗个黑松露忌廉汤, 个黑松露汤好香松露味㖞由creamy, 个扒好大块咬落劲多肉汁炭烧好惹味呀😋😋意粉好爽好弹牙好好味呀💯加3蚊就有餐饮加8蚊仲有升级嘅特饮嘅, 我哋梗系唔执输加八蚊要佢嘅特饮啦一个呢就系要🍫☕️朱古力mocha咖啡好香咖啡味又有朱古力味yummy ,🍓草莓果肉梳打真系有好多果肉㗎❤️ 劲抵呀👍👍两杯都大大杯💯💯再加30蚊加个柚子鸡翼,外脆内多汁配上柚子汁劲fresh ❤️❤️再叫多个下午茶餐梗系甜品嚟㗎啦😋😋草莓芭菲🍓🍨 好吸引嚟有士多啤梨雪糕喺上面
再叫多个下午茶餐梗系甜品嚟㗎啦😋😋草莓芭菲🍓🍨 好吸引嚟有士多啤梨雪糕喺上面下面就系我多红豆 仲有三个 小丸子 好好味呀,加三蚊热泡朱古力牛乳系泡沫鲜奶嚟㗎😁佢仲配埋细细粒嘅棉花糖倒埋落去加埋啲朱古力酱🍫落去一齐饮好好味呀💯💯
ASAP As Simple As Possible 地址: 铜锣湾歌顿道1-7A号维峰地下1号