2016-12-25 109 浏览
黎到铜锣湾 周街都系饮野食野既地方 今日都黎到m1 喺一间bar一黎到门口 已经见到几枝暖灯 冬天饮野唔怕冻💖坐底咗之后 就见到劲大个bar 好有压迫感😂 旁边仲有个小舞台 星期六日可能有band show 睇Ham pizza系黑毛猪既pizza 店员话个pizza dough 系师傅日日搓 用完再搓 永无留过夜 有坚持 好欣赏 不过欣赏还欣赏 食物始终都系要食 所以都系味道最重要 pizza 做到好薄好脆 有蕃茄酱 有Cheese ham 仲有火箭菜 味道好fresh 无普通pizza 既腻 同火箭菜一齐食 味道更带清新✨Grill King Prawn 朋友好钟意食海鲜 所以点都要食一食海鲜 只虾好大 我试咗少少 味道好过瘾 本来以为海鲜会用较light既方式去处理 点知今次fusion 咗泰菜 用咗辣椒 葱粒做佐料 同虾一齐食 除咗鲜 爽 仲有辣 仲要好match ✨✨ 认真好上瘾仲有side dish 既沙律 本来以为系普通既芝麻酱沙律 点知食落口 超fresh 超 好食 岀面食沙律成日食到啲苦涩味 但依盘丁丁都冇 抵赞之后原来店员咁新鲜系因为材料日日运黎 绝不留过夜 好欣赏

一黎到门口 已经见到几枝暖灯 冬天饮野唔怕冻💖

Ham pizza
Grill King Prawn

之后原来店员咁新鲜系因为材料日日运黎 绝不留过夜 好欣赏佢地既坚持 唔至令主菜好食 连配菜都绝不失色💖
2016-12-22
  • Grill King Prawn