2024-01-18
📍 poking上环苏杭街121号地舖健完身唔想食得咁heavy,系兆成行对有一间宝藏小店,减脂餐推荐,高蛋白饭堂,做完运动食就fit晒,ol午餐必食✨✨👉自选bowl💰98😋😋😋😋.3/5沙律菜配荞麦面,蛋白质方面拣左三文鱼🍣,好新鲜呀😆😆😆配料豆腐,枝豆, 鸡蛋丝,配上芥末沙律酱,份量超多,够晒我做完运动之后食😋😋😋💰+20👉苹果醋红茶本身自己都有饮开苹果醋,呢嘅调味啱啱好,而且冇糖饮完好凉爽,但系唔会有罪恶感食饱饱消滞最啱👉Moo Moo Onsen bowl💰98😋😋😋😋.6/5牛腱肉热辣辣,岩岩煎好,呢个bowl好色彩缤纷,有温泉蛋、芒果、蕃茄洋葱莎莎、紫洋葱等等,调味好唔错,蕃茄沙沙酸酸的,芒果又非常香甜,整个配搭食好开胃,又靓又美味😋。💰20👉美式咖啡冇罪恶感嘅美式咖啡配上蛋白质食物真系健身必嚟嘅餐厅😆😆回头: yesYesyes!!!☺️ 高蛋白高营养餐,岩晒我健身减脂,而且份量大#kermit食在上环
上环苏杭街121号地舖
👉自选bowl