2014-04-25 632 浏览
好耐无写下食评, 但昨晚吃过这间晚餐后突想系时候写下啦.昨晚收工去长沙湾拎团购野, 一早睇定附近有乜好食.  朋友上这里看到这间越南餐厅, 外貎几靓好似会坐得好舒服咁.  所以系等左成9个字左右先拎团购后就直接去食.套餐$56, 有粉面/饭+小吃+$23以下饮品, 睇落都算平几抵食, 所以就拣选套餐.两个套餐, 朋友系生牛肉河粉, 我就鱼露鸡扒饭, 另外两个小吃...一个唔记得咩粉卷, 另一个牛肉虾片.牛肉河粉 - 摷晕得两片, 另外加两三小片牛肉碎片, 粉质小许(鞋)身.鸡扒饭 - 只是鸡条一小堆, 而家好有o赵口...咬左好耐下.  味道只是一般.小吃方面 - 粉卷, 两团.  如不点汁的话, 入面是淡而无味的粉丝+菜.               牛肉虾片, 比较好的是虾片, 牛肉一般一小块, 粉丝及红萝卜丝一团乱草, 好在都算ok.最紧要一点, 放在枱旁的一细瓶红辣椒粒, 竟然发毛...这个有点过份.  同侍应讲左, 但只是换过一瓶就算, 连一声sorry都无. 写这篇亦希望贵 店能日后有所改善.
好耐无写下食评, 但昨晚吃过这间晚餐后突想系时候写下啦.

写这篇亦希望贵 店能日后有所改善.
鱼露鸡扒饭
牛肉虾片