2022-04-30 556 浏览
疫情严峻 而家有得拣都尽量买外卖返屋企食🥲 虽然真系好想正常生活 但系出街食又真系有一定嘅风险 仲要限咗四人一枱 真系乜瘾都冇晒😵泰式海鲜炒金边粉颜色鲜艳 食落口唔系好酸 材料方面都好丰富 有鲜虾 芽菜 蛋等等 份量绝对够两个人食😗 香叶肉碎煎蛋饭望落卖相唔系好吸引 好似好少𩠌咁 但原来宝物沉归底 由于饭嘅份量太多 我只好留起啲饭😂 一揭开原来有好多肉碎系底 仲有好多枝豆粒做配料 呢间嘅调味几好食😋 仲有只煎蛋系面 咬落口仲有蛋汁㗎无骨猪手饭卖相似乎系最好𠮶盒饭 同样地饭量好多 我都有留起啲 猪手卤得几入味 猪皮入口即溶🐷 仲有半只卤水蛋饮品我地嗌咗热奶茶 热柠水 味道正正常常呢个饭盒都算几扺食 而且等候时间唔系太长 几有效率😊 希望快啲唔驶成日叫外卖

泰式海鲜炒金边粉
泰式海鲜炒金边粉