2022-11-16 499 浏览
哩间苏记茶档,座落系一个唔多起眼唔系D大街嘅谢斐道,吸引我嘅原因系价钱平!同样一个沙爹牛面特餐,隔离和记卖成50几,苏记连冻饮都只系38蚊,仲要质素好D㖭!正常都转场啦!而38蚊有咩呢? 沙爷牛肉面系主角啦,可以选择煎蛋定炒蛋,火腿一片,烘过同占上牛油嘅方包一片,冻0茶少冰.位处铜锣湾哩D高消费区,38蚊绝对系抵啦!唉...... 依家铜锣湾出差返工,有排都未转返工地点,怀念之前开工红磡区....主角沙爹牛肉面,牛肉份量不少无偷工减料,另外沙爹汁香浓,已经唔系第一次帮衬,知道苏记沙爹汁唔差,所以要求多汁,令到成个汤底都好香浓,好味到汤底都饮咗一半,而隔离和记嘅沙爹汁系好奇怪嘅糊状,一比就比下去!系门口等外卖期间,见到佢门口有个派饭通知!苏记价钱又平食物唔差仲做埋善事㖭!有咩办法唔多多支持吓啫!

外卖自取
  • 沙爹牛肉面