餐厅: 寶島
资讯:

2019-12-08 508 浏览
今日12点度食饭,未多人,三个大人带住两个五岁小朋友加两个两岁小朋友⋯又有两架BB车,坐左张大枱,叫左三个餐食。食了差不多一小时,见到开始多人等位,老细都周围去揾位,睇下可唔可以俾客坐。当然我地个度又有小朋友又有车就好难加⋯然后老细就话「哗,咁大张枱呀~」讲真,我都食左好多年,老细串串地都知,去到启丰,好多时都系谂食呢间⋯比老细冷言我地占佢张大枱!都谂住快d走人嫁啦⋯⋯最后收钱时仲要串我地「咁大张枱,做得$13x 生意」。忍不住话左老细几句,但我相信佢都唔会在意。心碎了💔,因为真的支持左好多年,估唔到因为有小朋友比人咁对待,请真心留意!(爆左你几句,唔好意思,请体谅带小朋友出街食饭的父母)
忍不住话左老细几句,但我相信佢都唔会在意。
(爆左你几句,唔好意思,请体谅带小朋友出街食饭的父母)