2023-11-07 728 浏览
今日我哋嚟到回访率好高嘅Mr.Steak食buffet 😋呢度性价比高,选择又丰富👍和牛🥩海鲜🦞甜品🍮等等一应俱全!一次过可以满足大小朋友😆有几款系咁追加:🔅冻海鲜山🦀️满满嘅长脚蟹成座山咁,仲有翡翠螺同虾蚬等选择😋长脚蟹钳好鲜味肥美,大人小朋友都食得好滋味🔅日式刺身当日三文鱼🍣八爪鱼🐙赤贝刺身都好鲜甜可口,特别八爪鱼爽口弹牙,质素都好好🔅生蚝🦪来自法国嘅即开生蚝,细细只但味道又鲜甜,好有蚝味,而且入口唔会系死咸嘅海水味,呢个系咁都追加!🔅和牛寿喜烧用美国黑和牛,入口牛味香浓 时间煮得啱啱好,配埋香甜寿喜烧汁,追加做好多份🔅新鲜出炉心太软一切开系有流心嘅效果,香浓朱古力好幼滑每次嚟呢间食buffet度必食,我可以一次扫两个😋😋仲可以写上心意字条系甜品隔离👍

有几款系咁追加:

🔅冻海鲜山🦀️