2024-07-21 131 浏览
今日去咗元朗揾朋友一齐食饭,佢话有一间下午茶都几好味,又多款色拣,所以就去试吓😌见到个餐牌就好多嘢都想试吓,所以我哋都拣咗唔同嘅嘢食,而每一个餐都系包嘢饮!全日早餐我哋选择咗炸猪扒嘅全日早餐,入边有沙律、茄汁豆、丹麦包、炒滑蛋、火腿同埋唔少得嘅炸猪扒,炸猪扒佢系配咗我最钟意食嘅千岛酱汁,将成件事都升华咗!不得不提呢个餐真系好丰富😍食完真系好够饱👍🏻黑白西多士听到店员话呢一个西多士系必叫嘅!所以我哋都一齐叫你试吓!佢同一般般嘅西多士唔系一大嚿咁上,佢系好多厚多士分咗四旧,真正好食嘅西多士入边一定会有花生酱🤤平时食开糖浆嘅西多士,今次系食朱古力酱味,本身都好担心会好甜,但系呢一个完全都冇咁嘅感觉😚👍🏻真系冇推介错!薯条炸鸡髀下午茶唔少得嘅系薯条同炸鸡髀!呢个配搭真系冇得输!鸡髀炸得好脆!薯条亦都份量好多!意外嘅系佢有沙律可以中和下👍🏻佢下午茶餐仲包咗嘢饮,我哋都忍唔住叫咗个红豆冰!同炸鸡髀真系绝配!红豆冰真系要试吓,因为奶味好浓,红豆都好够淋🤤公司三文治呢个公司三文治真系好足料!仲要大大份,每一件都好厚,见到马上好想食😍入边嘅馅料有午餐肉、芝士、生菜、鸡蛋、蕃茄同埋火腿,再加上佢系用厚啲嘅

全日早餐

黑白西多士

薯条炸鸡

公司三文治
呢个公司三文治真系好足料!仲要大大份,每一件都好厚,见到马上好想食😍入边嘅馅料有午餐肉、芝士、生菜、鸡蛋、蕃茄同埋火腿,再加上佢系用厚啲嘅方包去整!成件事都非常之滋味😚