2024-09-15 37 浏览
- 串烧王@旺角 -今日喺朗豪坊行街,又想食吓啲香口嘢,就试吓附近呢间串烧专门店🤣 除咗有几十款串烧选择之外,仲有啲凉菜同埋主菜可以拣,又几多选择㖞🫢佢嘅串烧可以喺唔辣同埋小中大辣之间选择,我食落小辣都够晒惹味喇🤣深海大墨鱼嘴🐙墨鱼咀咬落爽口弹牙,冇腥味,而且真系大粒过平时𠮶啲好多😙五花腩肉串🐷肥瘦部位都好平均,啲油脂烧到脆卜卜😆食落好香脆阿拉伯羊肉串🐑呢款串烧嘅调味同其他有啲唔同,香料味会重啲。羊肉食落唔骚,而且烧完啲肉都仲好腍😙韮菜🥬韮菜一定系食串烧嘅灵魂🤣韮菜本身好甜,加埋啲调味料一齐食超级惹味😜厚切牛舌心🐮真系名副其实系厚切🤣但厚切之余唔会嚡口,而且好香牛味😙秘制麻辣煮花螺🐚估唔到份量都唔少🫢而且每粒都大大粒,仲有洋葱、葱、尖椒、辣椒等等嘅配料。加埋一齐食,花螺索晒麻辣汁,热辣辣,好好味😙味道 🤩🤩🤩🤩性价比 🤩🤩🤩🤩
- 串烧王@旺角 -

深海大墨鱼嘴🐙
墨鱼咀咬落爽口弹牙,冇腥味,而且真系大粒过平时𠮶啲好多😙
五花腩肉串🐷
肥瘦部位都好平均,啲油脂烧到脆卜卜😆食落好香脆
阿拉伯羊肉串🐑
韮菜🥬
厚切牛舌心🐮
真系名副其实系厚切🤣但厚切之余唔会嚡口,而且好香牛味😙
秘制麻辣煮花螺🐚

味道 🤩🤩🤩🤩