2022-11-16 16 浏览
位于朗屏站附近开业冇耐嘅一间小店,专做串烧!好耐都冇食我至爱嘅串烧,就喺屋企附近点可以唔试下。店面唔大,装修简约得嚟有个性,干净企理。厨房半开放式,可以近距离见到厨师忙碌,同埋未上枱已经闻到好香嘅烧烤味,流晒口水。老板好后生,亦都好好倾,做野好有heart,为咗保持食物质素,都系即叫即烧,务求每位帮衬嘅顾客都食到新鲜好味嘅串烧。虽然等嘅时间耐咗,但嘢食好味就值得我哋点咗鸡软骨、鸡肾、牛舌心、牛舌、猪颈肉、孜然羊肉。系久违嘅孜然味,浓郁得嚟唔会太咸太重口。鸡软骨爽脆,鸡肾唔硬又爽口,牛舌心嫩滑,牛舌有嚼口,羊肉一啲都唔膻。仲有皮脆肉嫩脆皮爽肉鳝,嫩滑肥而不腻嘅盐烧三文鱼鳍,爽口嘅肥牛金菇同烟肉金菇。蒜蓉花甲满满嘅蒜蓉,非常香口鲜味。蒜香茄子都唔输蚀,多肉又滑又juicy。而家营业时间去到凌晨12点,以后宵夜又多一个选择

而家营业时间去到凌晨12点,以后宵夜又多一个选择