今日去食牛大人发现佢有呢个新嘢,原来系梦王蛋,最特别嘅系多咗款新嘅甜品同珍珠奶茶之前好似唔觉有呢个汤底,唔知道系新出定系冇留意?呢个叫做三椒酸菜鲜鱼锅。超级好味,本身未打边炉,佢已经好似酸菜鱼咁,而且有埋藤椒,非常香口!我哋嗌咗极上和牛set,仲可以拣梦王生鸡蛋或者酱油溏心梦王蛋tim!当然佢梦王祭入面嘅系几样嘢都要试齐 like咗社交平台就可以免费送呢杯珍珠奶茶,入面仲有布丁,非常非常好饮,唯一可惜嘅系冇得拣甜度!但系布甸超嫩滑,加埋珍珠口感劲多虫享受其他嘅就系一贯非常好食嘅和牛同埋羊片,每次嚟到都好钟意食佢嘅和牛牛丸,不过冇得再encore嗌真系有啲可惜!呢个天妇罗都系用咗梦王蛋去做,不过就剩系得蔬菜,冇炸虾🍤第一次食呢一个黑松露油炸鬼,超级推,黑松露味好香,油炸鬼系即叫即炸,非常脆!梦王布丁系我今次最钟意嘅一样食物,佢系当甜品咁样每人限取一份!佢好似以前茶楼𠮶种冰花炖蛋咁,食落蛋味香,而且好滑!不过问咗店员,梦王祭好似只系去到6月23号,睇吓抽唔抽到时间再去食多次🥰
呢个天妇罗都系用咗梦王蛋去做,不过就剩系得蔬菜,冇炸虾🍤