2020-03-30 62 浏览
Burgerman #大角咀❗️抵食汉堡包❗️仲好记得中学嘅时候曾经特登出去深水埗食呢一间汉堡包,当时已经非常出名,冇谂过相隔咁多年水准依然👍🏻佢哋仲觉得个OpenRice 开饭热店🏆!今次嚟到大角咀呢间分店,虽然都唔算大,但比深水埗舒适,多少少位亦松动啲。餐厅主要售卖汉堡包🍔除咗经典牛肉汉堡扒之外,仲有鸡肉、软壳蟹等等,就连牛肉汉堡扒都有分唔同等级嘅牛肉,最顶级嘅仲有鹅肝和牛添🤩!不过始终觉得将牛肉整成汉堡扒之后唔会食得出太大分别🙈所以都系拣返最普通嘅牛肉汉堡包,虽然话系最普通,但其实都几好食😋。至尊汉堡 $88 + $20 set 呢个至尊汉堡超足料🤩有两大块汉堡扒,配上番茄🍅生菜🥬芝士🧀烟肉🥓,非常丰富。汉堡包烘得好香脆。汉堡扒亦都几重牛味,有少少汁。$88来讲有咁大个汉堡包配埋薯格同埋饮品都几抵食👍🏻不过如果个汉堡包可以再juicy少少/加多少少汁就更加perfect!另外我哋仲加咗$20要set,有得拣薯条、薯格或者沙律,同一杯汽水。今次拣咗薯格,薯味重又香脆,食埋都真系几饱!味道:4/5性价比: 4/5整体来讲钟意食汉堡包嘅人可以一试啊,绝对唔会令你失望。
Burgerman #大角咀
❗️抵食汉堡包❗️

至尊汉堡 $88 + $20 set
味道:4/5
性价比: 4/5

整体来讲钟意食汉堡包嘅人可以一试啊,绝对唔会令你失望。