2022-10-21 1476 浏览
之前收藏左依间餐厅好耐 终于约埋朋友一齐去食😛 餐厅仲提供左board game比客人挽添🧩🍀软壳蟹黑松露意大利粉钟意食软壳蟹嘅我 当然会简依个餐💛 软壳蟹好大只🦀 同手掌差吾多大细✋🏼 炸粉厚薄均匀 所以好清楚咁睇到成只蟹嘅外型😍 食落香脆可口 吾会好干😚 黑松露意粉酱料好够 每条意粉都黏到酱汁🍝 好入味好好食😋🍀香蒜白酒蚬意大利粉意粉份量好多 好够饱🤣 白酒意粉味道清得黎够入味 绝对吾会淡茂茂☺️ 蚬肉份量都系比想像中多好多🫣 蚬肉冇沙 有嚼劲🤤🍀辣味薯角热辣辣 即叫即炸即上枱😛 所以好香脆 就算一路慢慢食 摊凉左都仲好脆🥔 吾会好辣 但好入味 作为小食一流💛🍀芝士蛋糕原味芝士蛋糕 吾系平时食开厚实嘅口感 而系偏粉沙状嘅口感🍰 味道都吾错👍🏽🍀朱古力心太软伴雪糕心太软卖相好靓 做到外脆内软🤣 切开嘅时候 入面嘅朱古力流心都有慢慢咁流出黎🍫 几香几好食😋 配埋雪糕 解漏感一流🍦🍀薄荷朱古力大大杯 上面加埋一大堆Cream🥤 吾会太甜 味道够浓😛

🍀软壳蟹黑松露意大利粉

🍀香蒜白酒蚬意大利粉