2024-08-18 2245 浏览
📍大围双层木系咖啡店 — 𝘽𝙮 𝙏𝙝𝙚 𝙊 𝙎𝙩𝙪𝙙𝙞𝙤 🌿🪵𝙒𝙝𝙖𝙩 𝙙𝙞𝙙 𝙄 𝙚𝙖𝙩 ??? (´ε` )🍳盘子大早餐 𝘼 𝘽𝙞𝙜 𝘽𝙧𝙚𝙖𝙠𝙛𝙖𝙨𝙩 ($138)呢个系我人生食过最满足嘅All Day Breakfast!😻✨份量真系好大!超多配料🤤黑松露炒蛋好滑~菠菜芝士薯仔波好有特色,比起平普通嘅薯饼更好食!🥔牛角包窝夫好香口~🥐蕃茄有焗过嘅芝士喺中间,好正🥹🍅🧀大啡菇劲爆汁!🍄‍🟫同埋我好钟意佢有好多沙律菜🥗好fresh~至于热狗肠、烟肉、同埋烟三文鱼都系正常发挥🤪🍝蟹籽蟹肉明太子忌廉意粉 𝙈𝙚𝙣𝙩𝙖𝙞𝙠𝙤 𝙒𝙞𝙩𝙝 𝘾𝙧𝙖𝙗𝙢𝙚𝙖𝙩 𝘾𝙧𝙚𝙖𝙢 𝙎𝙖𝙪𝙘𝙚 𝙎𝙥𝙖𝙜𝙝𝙚𝙩𝙩𝙞 ($108)呢个意粉嘅性价比真系超高!😭👍🏼超级多蟹籽同埋蟹肉,份量多到满泻,劲足料!🤩意粉煮得好creamy而且好挂汁!🌟另外意粉真系好大份,我同朋友两个人完全食唔晒🥹🥹就算系男仔食都一定够饱!🤰🏻🍍🧊菠萝梳打 𝙋𝙞𝙣𝙚𝙖𝙥𝙥𝙡𝙚 𝙎𝙤𝙙𝙖 ($48)好fresh嘅特饮~夏天饮真系好适合!好解渴同埋有好香嘅菠萝味!✰⋆�。:゚・*☽:゚・⋆�。✰⋆�。:゚・*☽:゚・⋆�。✰⋆�。:゚・*☽呢间

𝙒𝙝𝙖𝙩 𝙙𝙞𝙙 𝙄 𝙚𝙖𝙩 ??? (´ε` )

🍳盘子大早餐 𝘼 𝘽𝙞𝙜 𝘽𝙧𝙚𝙖𝙠𝙛𝙖𝙨𝙩 ($138)

🍍🧊菠萝梳打 𝙋𝙞𝙣𝙚𝙖𝙥𝙥𝙡𝙚 𝙎𝙤𝙙𝙖 ($48)

呢间cafe喺大围好出名~lunchtime经常要等位,超高人气🔥bookmark咗咁耐终于有时间到访😻今次等咗10-15分钟就可以入座,cafe有两层,今次就被安排坐地下嘅层🙌🏼采光几好,环境几舒适🥰嘢食都冇令我失望,真系又大份又好味🥹价钱唔算好平,但系间唔中食一次都几满足🤤下次会再黎试佢啲甜品同咖啡☕️

卖相:🌟🌟🌟🌟💫
味道:🌟🌟🌟🌟💫