2020-07-04 60 浏览
朋友喺大围附近收工,接完佢放工之后就喺附近觅食。喺附近兜左几个圈同睇咗唔同食评之后,终于决定试吓呢间西餐厅,个名几特别叫做风车😆 我地两个人就叫左佢哋嘅二人套餐,见到包括嘅两款主菜都几吸引~-意式田园沙律配烟熏鸭胸🥗首先嚟嘅系沙律前菜 份量比想像中大几多 里面嘅沙律菜都几新鲜 酱汁系黑醋 酸酸地食起嚟好开胃 鸭胸片都有几多块 唔错👍🏻-纽西兰肉眼扒配焦糖菠萝🥩肉眼扒可以拣熟度 我哋就拣咗七成熟 对我哋来讲刚刚好 肉眼扒都几大块 菠萝亦都好鲜甜 同肉眼扒一齐食都几夹-波士顿龙虾意大利粉🍝呢个意粉味道完全超出我哋嘅预期!酱汁好鲜甜好啱我哋胃口😋 意粉配有半只龙虾🦞 上半部分原来仲摆左龙虾钳嘅肉系入面添 几贴心 意粉嘅份量同样系大大份 两个人食一定够晒啦~
意式田园沙律配烟熏鸭胸🥗
纽西兰肉眼扒配焦糖菠萝🥩