2024-04-20
今次嚟到西环新开嘅驰名大围Cafe ✨食到超级满足🤰食物质素有惊喜就算系打卡或者嚟食嘢都冇问题😚❁.。.:*:.。.✽.。.:*:.。.❁.。.:*:.。.✽.。.:*:.。.❁软壳蟹吐司冇想像中咁大份 最主要系软壳蟹睇落好大份,但当切开之后其实份吐司比较细份 软壳蟹味道正正常常 几脆口 咸甜适中吐司中间夹住蛋沙律 夹埋吐司食有几夹唔系普通嘅蛋沙律三文治夹埋软壳蟹同埋吐司一齐食一啖过会好满足😋❁.。.:*:.。.✽.。.:*:.。.❁.。.:*:.。.✽.。.:*:.。.❁嗌咗咁多款嘢食 呢个茶渍饭反而最有惊喜😍茶嘅涩味同埋三文鱼嘅咸味融入得好好 再加埋白饭食落去非常满足 调味亦都啱啱好好似返咗去日本嘅感觉🎏 如果再嚟食都会再嗌茶渍饭~❁.。.:*:.。.✽.。.:*:.。.❁.。.:*:.。.✽.。.:*:.。.❁招牌芝士奶盖窝夫相对之下就较为逊色识落就系普通嘅朱古力味窝夫如果为咗打卡而叫嘅话都可以 但味道就相对较为普通至于招牌奶盖咖啡 卖相好靓,好啱打卡 咖啡味比酒味浓 但咖啡豆质素一般 饮落其实比较似Mocha 如果怕咖啡苦饮呢杯都冇问题❁.。.:*:.。.✽.。.:*:.。.❁
就算系打卡或者嚟食嘢都冇问题😚
软壳蟹味道正正常常 几脆口 咸甜适中
吐司中间夹住蛋沙律 夹埋吐司食有几夹唔系普通嘅蛋沙律三文治
夹埋软壳蟹同埋吐司一齐食一啖过会好满足😋
嗌咗咁多款嘢食 呢个茶渍饭反而最有惊喜😍
好似返咗去日本嘅感觉🎏 如果再嚟食都会再嗌茶渍饭~
招牌芝士奶盖窝夫相对之下就较为逊色
识落就系普通嘅朱古力味窝夫