🇯🇵BAKED HOKKAIDO SCALLOP WITH 🧀MOZZARELLA 呢个前菜有惊喜🌟啱啱整起即刻上枱~好够热🔥 🧀芝士份量算多又焗得够香,配埋北海道带子同🥔薯蓉好夹✨🍝VONGOLE呢个🇳🇿纽西兰钻石蚬超巨大,肉质饱满鲜甜😋😋配合烟烟韧韧嘅手工意粉,系我三款意粉入边嘅最爱❤️❤️🐮SUKIYAKI BEEF TAGLIATELLE寿喜烧和牛扁面呢个味道较甜~ 意粉都系烟韧嘅~和牛好软配上🥚温泉蛋更淋滑👍🏼🍝SEA URCHIN PASTA呢个海胆意粉系呢间舖头嘅signature item🌟意粉嘅烟靭程度系三款入边最高🆙 海胆酱味道浓郁,不过就略欠鲜甜🙈🍹HOMEMADE FRUITS KOMBUCHA因为呢间餐厅系冇任何水供应,所以一定要嗌佢哋嘅嘢饮🥲🥲呢个酵素茶味道正常但定价偏贵🥲🥲推介指数:⚡️⚡️⚡️⚡️餐厅环境:⚡️⚡️⚡️服务态度:⚡️⚡️ ⚡️ 再访:Yes

🍝VONGOLE

餐厅环境:⚡️⚡️⚡️
服务态度:⚡️⚡️ ⚡️
再访:Yes
  • Vongole
  • Baked Hokkaido Scallop With Mozzarella