呢一间相信系唔少大埔人一定识嘅餐厅🤣小编周不时都会特登慕名而黎食佢哋嘅煲仔饭!中意食饭焦嘅朋友绝对要黎试试佢👍🏻不过小编睇唔少食评先知,原来佢地唔单止出名煲仔饭,佢地嘅肠粉都好出名🤤下次一定要试吓![窝蛋牛肉煲仔饭 $53]佢地嘅牛肉捞饭食简直一流👍🏻捞埋蛋捞埋饭一齐食简直就系出色!手剁牛肉口感带啲嚼劲,肉味都好鲜浓~[蒜蓉黄鳝煲仔饭 $67]每次黎亲我地都会嗌佢地呢个黄鳝煲仔饭!佢地嘅黄鳝好滑好好食,唔会好多骨🤣好新鲜好有咬口👍🏻[滑鸡腊味煲仔饭 $67]佢地嘅鸡几滑,不过可能有对比,所以就显得呢个煲仔饭普通咗啲斋咗啲🤣总结嚟讲呢一间煲仔饭真系相当唔错,饭身粒粒分明,软硬岩岩好,一出到嚟热辣辣👍🏻🤣如果冬天黎食一定好正~

窝蛋牛肉煲仔饭

[窝蛋牛肉煲仔饭 $53]